Clubhuis
Trots zijn wij op ons prachtige clubhuis, gebouwd door onze eigen vrijwilligers. Wij beschikken over een gezellige kantine met een spectaculair terras in countrystijl en uitzicht op de rijbanen. Bezoekers en wedstrijddeelnemers kunnen parkeren op het grote verharde parkeerterrein.

Het clubhuis anno 2021
Rijbaan 30m x 60m

3 Rijbanen met Agterbergbodems
Stad en Lande Ruiters biedt ruiters, menners en voor het grondwerk alle ruimte. Onze accommodatie beschikt over een grote baan van 65m*50m met een eb en vloed Agterbergbodem. Tijdens dressuurwedstrijden zijn hier 2 ringen van 20m*60m uitgezet. Tijdens springwedstrijden staat hier het ruime wedstrijdparcours. 
De andere twee banen, één van 30m*60m en één van 20m*40m, worden tijdens de wedstrijden gebruikt  voor het losrijden en in de 20m*40m mag men longeren. Wanneer er geen wedstrijden of clinincs zijn dan maken de leden er graag gebruik van.

Catering
In het gezellige clubhuis wordt u welkom geheten door de vrijwilligers van de catering: Liesbeth, Karin en Arthur. Kom gerust binnen voor heerlijke vers gezette koffie met zelfgebakken cake of appeltaart. Het assortiment bestaat verder uit lekkere broodjes, de vermaarde StadenLande-burger en natuurlijk allerlei gefrituurde snacks.

Tot ziens bij de Stad en Lande Ruiters.

Het cateringteam v.l.n.r.: Liesbeth, Karin, Arthur.