Shortcode Deleted, kindly add currect Shortcode

Clubhuis
Trots zijn wij op ons prachtige clubhuis, gebouwd door onze eigen vrijwilligers. Wij beschikken over een gezellige kantine met een spectaculair terras in countrystijl en uitzicht op de rijbanen. Bezoekers en wedstrijddeelnemers kunnen parkeren op het grote verharde parkeerterrein.

Het clubhuis anno 2021
Rijbaan 30m x 60m

3 Rijbanen
Stad en Lande Ruiters biedt ruiters, menners en voor het grondwerk alle ruimte. Onze accommodatie beschikt over een grote baan van 65m x 50m met een eb en vloed Agterbergbodem. Tijdens dressuurwedstrijden zijn hier 2 ringen van 20m x 60m uitgezet. Tijdens springwedstrijden staat hier het ruime wedstrijdparcours. Daarnaast hebben wij een baan van 30m x 60m, ook met een Agterbergbodem. Tijdens de wedstrijden kun je hier losrijden. Wanneer er geen wedstrijden zijn, kunnen de leden in beide banen rijden of mennen. Ook is er een baan van 20m x 40m waar in gereden én gelongeerd mag worden.

Catering
In het gezellige clubhuis wordt u welkom geheten door de vrijwilligers van de catering: Liesbeth, Karin en Arthur. Kom gerust binnen voor heerlijke vers gezette koffie met zelfgebakken cake of appeltaart. Het assortiment bestaat verder uit lekkere broodjes, de vermaarde StadenLande-burger en natuurlijk allerlei gefrituurde snacks.

Tot ziens bij de Stad en Lande Ruiters.

Het cateringteam v.l.n.r.: Liesbeth, Karin, Arthur.