Stad & lande ruiters is een rijvereniging in Blaricum. Is op gericht in 1957 voor en door dressuur, menners en springers. Er is door de jaren heen veel veranderd en inmiddels beschikt de vereniging aan de Meentzoom 4 over een fantastische accommodatie met professionele rijbakken met Agterberg bodems. Het groeiend ledenaantal rijd veel onderlinge wedstrijden maar ook vinden er grotere evenementen plaats zoals de subtop. Steeds vaker weten ruiters van hoog niveau de weg naar Blaricum te vinden door onze uitstekende faciliteiten.

Trots zijn wij op ons prachtige vereniging, gebouwd door ons eigen vrijwilligers. Wij beschikken over een gezellige kantine met uitzicht op onze rijbanen. Kom gezellig voor een hapje en drankje naar binnen. Bij aankomst zal ons spectaculaire terras in countrystijl meteen opvallen. Hier kunt u heerlijk, droog en gezellig zitten met uitkijk op de wedstrijdbanen.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen!

Rijbanen

Onze accommodatie beschikt over een grote rijbaan (eb en vloed Agterbergbodem) 65m x 50m, waar tijdens de dressuurwedstrijden twee 20m x 60m ringen uitgezet worden. Tijdens de springwedstrijden staat hier het ruime wedstrijdparcours. Wanneer er geen wedstrijden zijn kan iedereen in deze grote baan komen rijden of mennen. Daarnaast hebben wij een 30m x 60m bak ook met Agterberg bodem. Tijdens de wedstrijden wordt hier losgereden. Weer daarnaast ligt een 20m x 40m bak waar in gereden en gelongeerd mag worden. Tevens beschikken wij over een groot, verhard parkeerterrein.

Kortom Stad en Lande Ruiters biedt ruiters, menners en voor het grondwerk alle ruimte.

Catering

In ons gezellige clubhuis wordt u welkom geheten door onze fantastische vrijwilligers.
Zij verzorgen voor u een heerlijke catering

Het Assortiment bestaat uit heerlijke broodjes, de geweldige Stad en Lande burger en natuurlijk alle gefrituurde snacks.
Kom gerust binnen voor een heerlijk bakje koffie of thee.